Charity

Net als vorig jaar kun je inschrijven via onze charity formule en ons liefdadigheidsproject steunen. Voor de editie van 2017 viel onze keuze op Bouwkamp Tanzania van het VTI.

Het VTI van Brugge stelt z’n leerlingen en kennis ter beschikking voor de opbouw van de Kiladeda Farm in Moshi, een stadje in het noordoosten van Tanzania. Het project werd gestart in 2014 en kreeg ondertussen al concreet vorm, met onze charity wensen we de opbouw verder te ondersteunen.

De Kiladeda Farm is een boerderij voor de NGO Amani Children’s Home, een opvangtehuis voor straatkinderen, die in hoofdzaak straatkinderen probeert te herenigen met hun familie en deze dan financieel, via onderwijs, en gezondheidszorg ondersteund. Indien de hereniging niet lukt geeft het de kinderen een warme thuis en opvoeding, waarbij onderwijs centraal staat. Sinds dit jaar is het leren telen van groenten en fruit een onderdeel van het onderwijs. Een zeer belangrijk aspect in de opvoeding van deze kinderen aangezien de bevolking in Tanzania hoofdzakelijk zelfvoorzienend is wat voeding betreft.

Lees meer op http://www.bouwkamp-tanzania.be/ en http://www.amanikids.org/

Er zijn twee formules mogelijk.
1 individuele deename + 1 VIP-Ticket kost 200 euro (extra VIP-ticket kost 100 euro)
1 trio deelname + 3 VIP-Tickets kost 450 euro (3 extra VIP-tickets kosten 200 euro)

Inschrijven kan via de link Registratie Triatleet Charity of Registratie Trio Charity op de Homepagina.

Wie zich via deze link registreert, zal automatisch een aanvraag tot betalen ontvangen en is daarbij onmiddellijk ingeschreven voor Triatlon door Brugge 2016.  Wie een factuur wil, gelieve dan het desbetreffende vakje aan te klikken en de factuurgegevens in te vullen  (let wel : op factuur wordt op het totaalbedrag 21% btw bijgerekend)