08/01/2018

Inschrijvingen op 13 januari 2018

Vooreerst wensen we jullie allemaal een gezond en sportief 2018 toe.

Volgende week zaterdag 13 januari zijn daar reeds de inschrijvingen voor de Triatlon door Brugge van 23 juni 2018.  Om 20u is het de beurt aan de heren (pro en agegroup registratieIDs beginnen met een 1 of 6)  om 21u aan de Dames, Trios en Swimrun (registratieIDs met resp. 3, 2 en 4).

Hoewel we dit jaar voldoende plaats hebben, is het toch first come first serve.  Dus wees er tijdig bij.  Men zal zijn registratieID kunnen invullen van zodra onze klok (we gebruiken deze klok http://www.atomic-clock.org.uk/atomic-clock.php ) op het exacte uur staat.  Eerst pagina refreshen, dan RegistratieID invullen en doorklikken.

Nadat de inschrijvingen zijn voltooid, krijgt men een mail met daarin de nodige betaalgegevens.  Vooraf betalen heeft geen zin, want dan heb je niet de juiste referenties.

Wacht niet tot op het laatste om te registreren, want dan bestaat de kans dat je niet tijdig een registratieID terugkrijgt (ook als er fouten in de registratiefiche sluipen kunnen die niet meer tijdig worden rechtgezet).

We voorzien voldoende plaats voor al wie tijdig inschrijft.

Veel succes, eerst bij de inschrijvingen, dan voor veel trainings- en sportgenot en tenslotte voor een knalprestatie op de wedstrijd zelf.  Tot Zaterdag 23 juni.
 

11/12/2017

Registraties editie 2018

De registraties voor Triatlon door Brugge 2018 op zaterdag 23 juni 2018 staan open.
 
Enkel wie vooraf registreert via de site www.triatlonbrugge.be kan op 13 januari 2018 met zijn gekregen registratieID inschrijven voor onze triatlon.
 
De ticketprijzen blijven dezelfde als vorig jaar (75 voor een individuele deelname en 125 voor een trio).  
Atleten die individueel deelnemen kunnen een annulatieverzekering nemen (vakje aanvinken in de registratiefiche, verzekering kost 4 euro, voorwaarden op de website onder Deelnemen > Annuleren).
 
Naast iedereen prettige eindejaarsfeesten toe te wensen, willen we ook ieder van jullie bedanken om van Triatlon door Brugge ieder jaar opnieuw een sportief hoogtepunt te maken.
 
Veel succes!

03/10/2017

Editie 2018

Zoals op onze homepagina aangegeven gaat onze wedstrijd volgend jaar door op 23 juni 2018.

Registreren zal mogelijk zijn vanaf december 2017.

De inschrijvingen zullen doorgaan op 13 januari 2018.

30/06/2017

Foto's 2017

De foto s van 2017 staan online met dank aan Johan Samyn en Mario Vanacker

Johan Samyn https://flic.kr/s/aHskY9YhQy

Mario Vanacker https://flic.kr/s/aHskYjExBx
 

(Je vindt ze ook in onze Media folder)


Link: https://flic.kr/s/aHskY9YhQy

25/06/2017

UItslagen via BIBtiming

20/06/2017

Payconiq

Payconiq

In het triatlondorp op de Grote Markt kun je eet en drankjetons aankopen voor onze verschillende bars en eetkraampjes (Amuni, Bhavani en Deli2).

Vanaf dit jaar zul je de jetons ook kunnen afrekenen via de betaalapp Payconiq.

De bars zijn open tot 01u00.

 

05/12/2015

Charity Bouwkamp Tanzania

Charity Bouwkamp Tanzania

Net als vorig jaar kun je inschrijven via onze charity formule en ons liefdadigheidsproject steunen. Voor de editie van 2016 viel onze keuze op Bouwkamp Tanzania van het VTI.

Het VTI van Brugge stelt z’n leerlingen en kennis ter beschikking voor de opbouw van de Kiladeda Farm in Moshi, een stadje in het noordoosten van Tanzania. Het project werd gestart in 2014 en kreeg ondertussen al concreet vorm, met onze charity wensen we de opbouw verder te ondersteunen.

De Kiladeda Farm is een boerderij voor de NGO Amani Children’s Home, een opvangtehuis voor straatkinderen, die in hoofdzaak straatkinderen probeert te herenigen met hun familie en deze dan financieel, via onderwijs, en gezondheidszorg ondersteund. Indien de hereniging niet lukt geeft het de kinderen een warme thuis en opvoeding, waarbij onderwijs centraal staat. Sinds dit jaar is het leren telen van groenten en fruit een onderdeel van het onderwijs. Een zeer belangrijk aspect in de opvoeding van deze kinderen aangezien de bevolking in Tanzania hoofdzakelijk zelfvoorzienend is wat voeding betreft.

Lees meer op http://www.bouwkamp-tanzania.be/ en http://www.amanikids.org/

Er zijn twee formules mogelijk.
1 individuele deename + 1 VIP-Ticket kost 200 euro (extra VIP-ticket kost 100 euro)
1 trio deelname + 3 VIP-Tickets kost 450 euro (3 extra VIP-tickets kosten 200 euro)

Inschrijven kan via de link Registratie Triatleet Charity of Registratie Trio Charity op de Homepagina.

Wie zich via deze link registreert, zal automatisch een aanvraag tot betalen ontvangen en is daarbij onmiddellijk ingeschreven voor Triatlon door Brugge 2016.  Wie een factuur wil, gelieve dan het desbetreffende vakje aan te klikken en de factuurgegevens in te vullen  (let wel : op factuur wordt op het totaalbedrag 21% btw bijgerekend)

08/05/2017

In Memoriam Kenneth Neyt

Zie Nieuws voor het volledig artikel


File: Vaarwel-Kenneth-Neyt.pdf